Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Tallers

Oferim tallers adreçats als més grans per compartir la nostra experiència i coneixements del món del lleure i l'educació no formal. 


Mitjançant un baül ple d'objectes expliquem contes d'arreu del món, amb desenes de personatges, materials i diferents mètodes.
Aquesta activitat té una durada de 45 minuts - 1 hora de contes  o bé  45 minuts de contes i 45 minuts de taller. El preu a consultar segons lloc, horari, nombre de participants...

Tens una celebració familiar? Ets una organització, entitat o empresa i vols realitzar una  activitat adreçada a infants i/o famílies?
Aquesta opció permet adequar un seguit d'activitats físiques, manualitats, teatrals, musicals... a les necessitats de la celebració que vulguis realizar.

Activitat de 90 minuts la qual s'expliquen i es juguen jocs de taula acutals de diferents tipus per tal que aquelles persones assistents puguin conèixer o ampliar el ventall de jocs.

Activitat de manualitats al carrer o en espais tancat per la celebració d'actes o esdeveniments. Tallers adapatats a la temàtics de la celebració o l'esdeveniment.  Cal demanar pressupost.