Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.
ELS NOSTRES EXTRAESCOLARS


Activitat destinada a compatibilitzar la vida laboral de les famílies amb l'horari escolar pel matí. Servei que es realitza de 7:30h a 9:00h.


Activitat destinada a compatibilitzar la vida laboral de les famílies amb l'horari escolar per les tardes. Servei que es realtiza de 16:30h a 18:00h

Activitat on es compagina l'art, les manualitats, els materials , l'expressió...

Activitat que es realitza amb col·laboració amb el Club Natació Banyoles que inicia, consolida o amplia el coneixement de la natació.

Acitivtat d'iniciació o ampliació de la mecanografia: coneixement del teclat, ús de l'ordinador, teclejat, còpia i disseny de documents Word.

Activitat amb col·laboració de Judo Vall del Terri per conèixer  aquest esport.

Activitat amb col·laboració amb BUC EspaiMusical per conèixer el ritme, la melodia, la història de la música, els compositors, els instruments... 

Espai d'ajuda en l'estudi.


Activitat  per l'expressió teatral: vocalització, teatrelització, expressió, realització d'obres...

Activitat de coneixement d'un hort- jardí i el món de les plantes i els animals.


Activitat d'iniciació i coneixement del món científic molt relacionat amb l'entorn pròxim i la ciència pròxima.

Activitat per conèixer jocs de taula de diferents tipologies i llocs del món i altres jocs tradicionals, cooperatius i moderns.


Activitat d'iniciació a la llengua francesa.Activitat per conèixer i aplicar tècniques d'estudi que ajudin a l'alumne a  millorar el seu rendiment.