Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Extraescolars

SERVEI DESCRIPCIÓ
ACOLLIDA MATINAL Servei matinal adreçat a la supervisió de nens i nenes abans de l’inici de la jornada escolar, oferint una possibilitat de 7.45h a 9.00h, per exemple. Cal disposar d’un espai on poder realitzar racons, petits tallers, esmorzar i jugar.
CASAL TARDA Servei de tarda adreçat a la supervisió de nens i nenes després de la jornada escolar, oferint una possibilitat de 16.30h a 18.00h, per exemple. Cal disposar d’un espai on poder realitzar racons, petits tallers, berenar i jugar.
ANGLÈS Estudi i coneixement de la llengua anglesa mitjançant jocs, tallers, fitxes i altres. S’ofereixen grups de no més de 10 nens/es agrupats i per edats.
MECANOGRAFIA Estudi i coneixement del teclat per tal d’aconseguir rapidesa i no cometre errors en el teclejat de textos. Ampliació de coneixements d’informàtica com el programa de processos de text com el word.
ESPORT Servei dedicat a la pràctica d’esport de qualsevol tipus: multi esport, bàsquet, futbol, gimnàstica artística, judo...
TEATRE Coneixement del món del teatre i les arts escèniques.
PLÀSTICA Realització de diferents tallers per experimentar el món de la arts plàstiques.
NATACIÓ Realització de cursets de natació (s’ofereix amb conveni amb entitats esportives com GEiEG i CNB) SOTRAC ofereix la supervisió dels usuaris/es (acompanyament, transport, vestit i desvestit) i les entitats esportives realitzen el curset i supervisen l’aprenentatge.
JARDINERIA Servei per a conèixer el món de la jardineria i l’hort, cuidant i fent créixer un petit hort a l’escola.