Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

CASAL

Casal de vacances

Les vacances escolars són un bon moment per oferir als infants activitats de lleure. Amb el casal de vacances donem suport a la necessitat de les famílies de conciliar la vida laboral i familiar, a la vegada que fomentem l’educació integral dels infants i els oferim un espai on gaudir de les vacances convivint amb altres nens i nenes, realitzant activitats educatives engrescadores, que des de la vessant més lúdica ofereixen un espai pedagògic de qualitat.
Organitzem els següents casal de vacances:


Activitat dirigides durant les vacances de nadal per tal de compaginar l'horari laboral i el dels nens i nenes. Aquesta activitat pot oferir-se pel matí i/o per la tarda i/o amb servei d'acollida matinal.

Algunes escoles realitzent festa els dies anteriors i posteriors de la festa de Carnaval. Aquest fet comporta  que algunes famílies no puguin compaginar la vida laboral i els seus fills i filles. Aquesta activitat està adreçada a compaginar la vida laboral i la dels nens i nenes i es pot realtizar pel matí i/o per la tarda i/o amb acollida matinal.

Activitat dirigides durant les vacances de Setmana Santa per tal de compaginar l'horari laboral i el dels nens i nenes. Aquesta activitat pot oferir-se pel matí i/o per la tarda i/o amb servei d'acollida matinal.

Algunes escoles els darrers 15 dies d'escola el mes de juny realitzen jornada intensiva de 9:00h a 13:00h.
Aquest servei s'ofereix de 15:00h a 16:30h o fins a les 17:00h per tal de poder oferir una activitat de lleure i poder compaginar la vida laboral i la dels nens i nenes.

Activitat dirigides durant les vacances d'Estiu per tal de compaginar l'horari laboral i el dels nens i nenes. Aquesta activitat pot oferir-se pel matí i/o per la tarda i/o amb servei d'acollida matinal.  Aquesta activitat té un cost aproximat de 40€/setmana (4 hores cada dia). Possibilitat d'oferir servei de menjador, càtering o altres opcions.